2 zware dagen gefietst
Door: Jacqueline/Eduard
25 November 2008 | Laos, Luang Prabang
Vandaag (dinsdag) hebben we volgens ons boek een zware dag voor de boeg dus wij staan (stijf van het liggen op het harde bed) om 6 uur op. Nog amper op de fiets heeft jacq een lekke voorband dus terug naar ons onderkomen. Al met al zijn we 50 minuten later pas op weg. Het gaat erg voorspoedig, de klimpartijen zoals gisteren zijn er niet. Wel heuvels maar die kunnen we hebben. Na 39 km even wat eten en na 80 weer. De weg is gelukkig weer van betere kwaliteit en omdat de heuvels goed te doen zijn, zijn we na 112 km mooi op tijd in Luang Prabang. (dus volgens mij heeft het AWOL-boek het fout en moet de zware dag gisteren zijn geweest) De eerste 2 hotels waar we bij aankloppen hebben geen kamer voor 3 nachten want zolang willen we hier blijven. Luang Prabang is erg toeristisch vergeleken met wat we tot nu toe van Laos hebben gezien. Voor onze hoteldeur is een grote avondmarkt dus daar lopen we nog even overheen, moeten nog wat te eten zoeken en dan hebben we morgen een rustdag. Welke hard nodig is voor het achterwerk van jacq.
Groet jacq en ed
25 November 2008 - 11:56
Pascal:
Kop op mensen.....
Klinkt allemaal erg goed.
Wens jullie veel plezier.
P.S. We hebben in Nederland inmiddels de eerste sneeuw gehad. Brrrr koud! -
25 November 2008 - 14:20
Pindakop:
Hey Ed & Jacq,
Het lijkt wel de tour de france. Elke dag weer een andere rit. Bergrit en dan vlak, rustdag. De tijdrit moet nog komen? Hier vliegen de pepernoten weer in het rond. Geniet lekker van de 3 dagen in dezelfde plaats. En we lezen het laatste nieuws wel weer.
Groetjes Pindakop -
25 November 2008 - 16:08
Patricia:
zitten met smart te wachten op het foto bewijs van al dat natuurschoon. geniet van de oude tempelstad
groet van ons
ps we hebben zondag sneeuwballen gegooid! -
25 November 2008 - 16:36
Alie:
Pfff... wat al veel kilometers in de benen, petje af hoor !!! Maar goed dat 't eten zo goed voor mekaar is. De koohydraten zijn niet aan te slepen volgens mij. Maarreh... fijn dat jullie er zo van genieten. Liefs Alie -
25 November 2008 - 17:38
Saskia:
Ik geniet weer volop van jullie reisverhalen.
En Jacq, een flesje wijn helpt vast wel voor jou zere billen!
Groetjes Saskia -
25 November 2008 - 19:05
Jacob:
Leuk weer al die verhalen te lezen. Dat word een biefstukje voor Jacq. Maar veel fiets plezier nog en wil graag de foto's zien later
groetjes -
25 November 2008 - 20:40
Jean Et Hilma:
Gutentag,
Zelfs een duitser, dolle boel daar in Laos.
Je weet trouwens niet wat je hier mist...gladdigheid met slippartijen en kouwe klauwe. Gelukkig heel veel warmte in de kachel.
Maar, mooi dat je het zo mooi hebt met zien beid'n.