knuffelen met dolfijnen.. - Reisverslag uit Varadero, Cuba van eduardenjacqueline - WaarBenJij.nu knuffelen met dolfijnen.. - Reisverslag uit Varadero, Cuba van eduardenjacqueline - WaarBenJij.nu

knuffelen met dolfijnen..

Door: Jacqueline/Eduard

Blijf op de hoogte en volg

06 December 2010 | Cuba, Varadero

Hoi Hoi,

Vanuiteen iets minder warm Varadero weer een berichtje van ons. Gisteren zijn we met een catamaran de oceaan opgeweest. we begonnen erg zonnig, dat werd later helaas ietsje minder, maar nog steeds wel aangenaam. We hebben heel even kunnen knuffelen met dolfijntjes en later nog even kunnen snorkelen voordat we werden afgezet op Cayo Blanco, een klein eilandje waar we een lunch met kreeft kregen voorgeschoteld (erg lekker). Rond een uur of 3 zijn we weer teruggevaren naar Varadero waar we rond half 5 arriveerden. Gelukkig was de zee niet te heftig en hebben we het zonder groen te worden overleefd...
Vandaag nog een rustdag in Varadero. FF lekker rondsnuffelen en dan morgen weer op de fiets. Het eind van de vakantie komt in zicht. Dat is jammer maar wij willen toch ook wel wat sneeuw zien...
Tot in Havana,
Groetjes Eduard en Jacqueline

• 06 December 2010 - 15:50

Roel En Ingrid:

Hee vakantiegangers,

we genieten van jullie berichtjes, jammer voor ons maar vooral voor jullie dat de reis er eerdaags op zit. Vanuit Anna P wensen we jullie nog veel plezier de laatste dagen en een voorspoedige terugreis!

• 06 December 2010 - 21:56

Wichard En Lianne:

Wat een heerlijke vakantie verhalen.
    Leuk om met de dolfijnen te knuffelen.
    Lekker genieten nog van jullie vakantie!

Groetjes Wichard en Lianne

• 07 December 2010 - 06:51

Sneeuw?:

Als jullie sneeuw willen zien moeten jullie wel heel snel terug zijn! Het verdwijnt hier als sneeuw voor de zon.

Groetjes Marcelllllllllllll

• 08 December 2010 - 09:44

Ge Annen:

hele goede ,en veilige thuiskomst gewenst.
    bel je als je weer op schiphol land?
    liefs ma

• 08 December 2010 - 11:41

Mams:

Goede terug reis,het is hier nu nog 2 graden onder nul. als je bij je hebt trek wat warms aan !!!!!!
    Gr. Ma.