Rijstvelden
Door: Jacqueline
06 September 2014 | Indonesië, Watampone
Onze fietskilometers van vandaag zitten er al weer op. Na een ontbijtje nasi goreng zaten wij al om half 8 op de fiets. We hebben Sinjai rustig verlaten en fietsten van rijdstveld naar dorp naar rijstveld en dorp, etc. Oh ja, niet te vergeten; er was ook nog een stuk met kweekvijvers vol vis. De rijstvelden zijn grotendeels al geoogst of worden momenteel geoogst dus genoeg te zien onderweg. De hitte begon toe te slaan na een km of 60 maar gelukkig hadden we er nog maar 22 te gaan. We hebben ons (2km van de volgende routebeschrijving) gesetteld in een luxe hotel (300.000 roepies) met een heerlijk bed, airco, wifi en waar een superhete harde straal water uit de douchekop komt.
Nu we schoon zijn gaan we op zoek naar iets te eten. Tot de volgende keer. Groetjes van ons!
06 September 2014 - 08:25
John Van Rooijen :
Ook goede morgen, Mooi om te lezen wat jullie allemaal doen, ik heb de indruk dat jullie weer in het goede ritme zitten. -
06 September 2014 - 08:53
Harmke:
Vanuit Friesland ook een
hele goede morgen !!
Fijn dat jullie zo genieten hoor !
Maar kiek uut !!!!
Groetjes Harmke en Jaap .