Poolse dorpentocht van Lezajsk naar Sandomierz
Door: Jacqueline
27 Augustus 2018 | Polen, Sandomierz
Ahhhh een Nederlandse auto met caravan rijdt ons voorbij; we zien amper toeristen behalve in de grotere steden waar we overnachten en dan zijn de toeristen meest ook nog een Polen, Tsjechen of Roemenen (ze zijn in ieder geval totaal niet te verstaan). Na 105 km op de teller arriveren wij in Sandomierz, waar we om bij ons hotel te komen nog even een flinke kasseienhelling op moeten fietsen. Bij elke kassei voelt het alsof je je voorwiel van de grond trekt maar we komen beiden al fietsend boven!
We zijn mooi op tijd dus kunnen na een verfrissende douche de wandelschoenen aantrekken en door het mooie historische deel van de stad lopen en natuurlijk een terrasje pikken.
Tussenstand 717 km
28 Augustus 2018 - 09:56
Ingrid:
Mij benieuwen of er ook nog ergens ballonnen onderweg zijn...... We hebben eens even de Green velo route in Polen erbij gehaald. Jullie kunnen nog wel een keertje een ander stuk van deze route fietsen, het is een aardig eind al met al. Maar goed, jullie zijn lekker op weg met hoofdzakelijk goed fietsweer. En als je 's middags dan nog even de benen met een wandeling kan gebruiken, gaat het vast goed! Leuk om jullie zo te blijven volgen.